Locaties

De module Patiëntveiligheid kan incompany gegeven worden. De docent is een specialist op het vakgebied en geeft de lessen altijd vorm op basis van de uitgangspunten en doelen van uw organisatie. U bent hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de lesstijd.

We kunnen werken op uw bedrijfslocatie of op een locatie van uw keuze.

Prijzen

De inhoud van de module Patiëntveiligheid wordt na een intakegesprek afgestemd op de leerwensen en de situatie van de organisatie, waardoor het rendement van de scholing vaak hoger ligt. De module wordt tegen een totaal, vooraf geoffreerd bedrag aangeboden, waardoor deze vorm van scholing u ook vaak een financieel voordeel biedt.

Tevens kost het uw medewerkers geen reistijd en reiskosten, een incompany scholing vindt namelijk plaats bij u in de organisatie of op een door u gekozen externe locatie.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Partner in Zorg. Wij informeren u graag verder en desgevraagd sturen wij u vrijblijvend een offerte.